Bel ons:

0652 04 16 11

Over Qua3

Welkom op de website van QUA3!

Qua3 bestaat inmiddels al ruim 10 jaar en heeft zich ontwikkeld tot de specialist in schuif- en vouwdeuren op maat, kastwanden en inloopkasten. Maak kennis met onze producten voor het realiseren van opbergruimte in vrijwel elke situatie en ontdek onze slimme kastaccessoires.

Bezoek onze showroom

Wij nodigen u graag uit in onze uitgebreide en sfeervolle showroom. Hier kunt u geheel vrijblijvend kennismaken met onze veelzijdige schuif- en vouwdeuren, kastwanden en inloopkasten. Bovendien voorzien wij u graag van advies.

Ruimte creëren

Zoals u zult verwachten is er niet in elke woning ruimte voor een inloopkast. Gelukkig bieden wij opbergruimte voor elke situatie. Door slimme toepassingen van onze producten op maat is er voor elke ruimte een oplossing te creëren die opbergruimte schept.

Samenstellen

Schuif- of vouwdeuren, kastinterieurs en inloopkasten. Er is een keur aan mogelijkheden en geen enkele ruimte of situatie is hetzelfde . Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze. Om er zeker van te zijn dat u de juiste keuze maakt, kunnen wij de kast voor u in 3-D tekenen zodat u een zeer realistische indruk krijgt van hoe deze er uit gaat zien. Heeft u speciale wensen? Wij denken graag met u mee! Breng een bezoek aan onze uitgebreide en sfeervolle showroom van ruim 450m² en laat u inspireren!